ATT BO PÅ BRFM

MÅNGA FÖRDELAR ATT BO PÅ BRFM

Här bor du på naturskönt läge intill Huddinge Centrum med närhet till både service och bra kommunikationer. BRF Moroten består av ett lamellhus med fem våningar samt ett punkthus med sju våningar. Kvadratsmarta bostäder, alla med balkong eller uteplats.

Kommunikationer

Huddinge station ligger på pendeltågslinje Södertälje – Märsta/Uppsala. På 13 minuter är du på Stockholm Södra. På 3 minuter är du i Flemingsberg och kan promenera till Södertörns högskola eller Karolinska Universitets- sjukhuset Huddinge.

Butiker och service

Huddinge Centrum har mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, systembolag och ett flertal butiker. Det är ett omtyckt centrum och just nu pågår en upprustning.

Natur & fritid

Härlig natur med trevliga promenadstråk finns i stort sett direkt utanför dörren. I närområden ligger sjön Trehörningen, Sjödalsparken och Sörskogen.

Placering

BRF Moroten ligger utmed Förrådsvägen med närhet till både pendeltåg och buss. Kvarteret har en grön och ljus innergård. Gården växer ihop med grannkvarter söder om BRF Moroten.

Byggnadsbeskrivning

Stomme – Prefabricerad betong

Balkonger – Prefabricerad betong

Balkongräcken – Sinusplåt alternativt pinnaräcken

Ytterväggar – Betong med isolering

Mellanbjälklag – Prefabricerad betong

Yttertak – Papp

Lägenhetsskiljande väggar – Prefabricerad betong

Innerväggar – Gips på stålreglar

Fönster – Trä/aluminiumfönster 2 + 1 glas eller 3-glas med utvändig aluminiumbeklädnad Trä- eller aluminiumpartier med härdat glas.

Entrépartier – Mekanisk frånluft. Radiatorer. Synlig rördragning för värme.

Uppvärmning/Ventilation – Inklädnader av installationer i form av undertak i våtutrymmen, hall och inklädnader av ventilationskanaler i vissa takvinklar förekommer.